
بعضی مواقع لازم است با استفاده از اینترنت نظاره گر تصاویر دوربین مداربسته خود باشیم به طوری که در هر زمان و مکان حتی از راه دور هنگام سفر به محل نصب دوربین مداربسته نظارت و کنترل داشته. بهترین راه برای انجام انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل و لپ تاپ استفاده از اینترنت و گوشی موبایل همراه و یا لپ تاپ است. به این صورت که با نصب یک نرم افزار انتقال تصویر دستگاه DVR یا NVR روی گوشی موبایل اندروید یا ios خود میتوانیم از راه دور به محیط نظارت کامل داشته باشیم برای جهت انتقال تصویر باید دستگاه DVR یا NVR نیز به اینترنت متصل باشد. با توجه به نصب و خرابی سیستم های امنیتی و دوربین مدار بسته گروه فنی مهندسی دراک سرویس خدمات در شیراز آماده همکاری جهت مشاوره ، نصب ، تعمیر و نگهداری هرگونه های امنیتی و دوربین مدار بسته به شما عزیزان می باشد.
مراحل انتقال تصویر دستگاه DVR یا NVR روی گوشی موبایل با اینترنت
- تنظیم دستگاه ضبط DVR یا NVR
- تنظیم مودم اینترنت
- تنظیم اپلیکیشن موبایل یا Browser
مفاهیم اولیه راهنمای انتقال تصویر دوربین مداربسته
آدرس IP :
هر دستگاه موجود در شبکه (مانند کامپیوتر،لپ تاپ دستگاه DVR یا…)
دارای یک شماره شناسایی مخصوص به نام آدرس IP می باشد (مانند شماره ملی هر فرد)
به هیچ وجه در شبکه داخلی دو دستگاه متفاوت نمی توانند دارای یک IP باشند زیرا این کار باعث اختلال در شبکه می شوند.
IP ثابت :
آی پی ثابت با نام های IP ولید یا IP استاتیک نیز شناخته می شود این آدرس آی پی جهت مشاهده تصویر های دوربین مدار بسته از راه دور (خارج از شبکه داخلی)
استفاده می شود. توجه داشته باشید که IP استاتیک با IP دستگاه متفاوت می باشد.آی پی دستگاه در شبکه داخلی می باشد در صورتی که IP ثابت آی پی شبکه شما در اینترنت می باشد که از طرف سرویس دهنده اینترنت (به طور مثال مخابرات،های وب،آسیاتک،و…)
به مودم شما اختصاص می یابد.
پورت :
شما با وارد کردن IP ثابت از هر نقطه از جهان به مودم اتصال پیدامیکنید با وارد کردن پورت از مودم درخواست میکنیم شما را به دستگاه مورد نظر در شبکه داخلی متصل کند.
پیش نیاز اولیه جهت انتقال تصویر دوربین مداربسته
اینترنت پرسرعت:(ADSL)
یکی از اصلی ترین موارد مورد نیاز برای انتقال تصویر روی گوشی موبایل یا کامپیوتر از طریق اینترنت ارتباط پر سرعت ADSL می باشد.
آی پی ثابت یا Static ip
هنگام خرید اشتراک اینترنت از سرویس دهنده درخواست آی پی ثابت کنید.معمولا با پرداخت هزینه ماهیانه یک آدرس IP ثابت به شما اختصاص می یابد.
ارتباط دستگاه DVR یا NVR به مودم
با استفاده از کابل شبکه بین دستگاه ضبط و مودم ارتباط برقرار کنید.
مرحله یک
تنظیم دستگاه ضبط DVR یا NVR :
تنظیمات دستگاه ضبط DVR یا NVR جهت انتقال تصویر دوربین مداربسته بسیار ساده است تنها کافیست در بخش تنظیمات شبکه دستگاه اطلاعات زیر را وارد کنید.
آدرس IP :
در این بخش باید یک آدرس IP برای دستگاه DVR خود انتخاب کنید و این آدرس IP با توجه به شبکه داخلی باید انتخاب شود در غیر این صورت شبکه مختل می شود.
Subnet mask :
در این بخش عدد 255.255.255.0 را وارد کنید (در بعضی شبکه های پیچیده تر ممکن است متفاوت باشد)
Default gateway:
آدرس IP مودم را وارد کنید (معمولا آی پی مودم 192.168.1.1می باشد)
پورت موبایل:
این پورت جهت مشاهده تصویر زنده و ظبط شده دوربین های مداربسته نصب شده با استفاده از اپلیکیشن های موبایل استفاده می شود نام پورت موبایل در دستگاه های مختلف متفاوت است که در ادامه برخی از نام های پرکاربرد را ارائه میدهیم (در این مثال پورت 8000 را انتخاب می کنیم)
پورت وب:
این پورت با نام های HTTPPORT و یا WEBPORT مشخص میشود و جهت مشاهده تصاویر دوربین های مداربسته با استفاده از مرورگر( Browser) استفاده می شود( در این مثال پورت 80 را انتخاب میکنیم)
DHCP:
این قسمت باید غیر فعال باشد و DHCP نباید تیک خوردن باشد.
نام پورت موبایل در دستگاه های مختلف:
پورت موبایل در دستگاه های DVR متفاوت است.
•دردستگاههای هایک ویژن:Server port
•دردستکاههایداهوا:TCP port یا UDP port
•دردستگاههای AHD: بانامهایClient port, Mobil port, Media port و…
در برخی دستگاه ها محل وارد کردن آدرس های IP و پورت ها در تنظیمات شبکه دستگاه در یک صفحه قرار دارد و در برخی دیگر در دو صفحه مجزا قرار دارند.
مثال:
دستگاه DVR هایک ویژن جهت انتقال تصویر انتخاب شده که در این مدل محل وارد کردن اطلاعات IP و PORT در بخش تنظیمات شبکه در دو سربرگ مجزا می باشد.
ابتدا در سربرگ TCP/IP در بخش تنظیمات شبکه مقادیر آدرس های آی پی را وارد میکنیم.
سپس در سربرگ PORT مقادیر پورت های وب و موبایل را وارد می کنیم.
تصویر زیر مربوط به بخش تنظیمات یک دستگاه AHD می باشد همانطور که مشاهده میکنید بخش وارد کردن آدرس های IP و شماره پورت ها در یک صفحه قرار دارد.
مرحله دوم :
تنظیم مودم:
درابتدا کامپیوتر خود را با یک کابل LAN به مودم وصل کنید.همانطور که گفته شد IP استاتیک با IP دستگاه متفاوت میباشد.شما برای اتصال به دستگاه از راه دور IP استاتیک و پورت مورد نظر را به مودم ارسال کرده و با مودم ارتباط برقرار میکنیم.
دراینجا شما باید پورت مورد نظر و IP دستگاه را در مودم روی هم ست کنید تا مودم درخواست های پورت مورد نظر را به دستگاه DVR ارتباط دهد.
پورت فورواردینگ در بخش تنظیمات مودم انجام می شود توجه داشته باشید که فضای کاری مودم های مختلف بسته به نوع و مارک مودم متفاوت است جهت دسترسی به محیط تنظیمات مودم ابتدا در یکی از کامپیوتر های متصل به شبکه یک مرورگر(مانند Chrome) باز کرده و در قسمتآدرسIP مودم را وارد کنید.می توانید با چک کردن Default gateway در یکی از کامپیوتر های متصل به شبکه آی پی مودم را به دست آورید آی پی مودم به طور پیشفرض است 192.168.1.1 می باشد.
باوارد کردن آدرس IP مودم در مرورگر از شما یوزرنیم و پسورد مودم جهت ورود به بخش تنظیمات خواسته می شود Username و Password مودم ها معمولا به طور پیش فرض به ترتیب admin و admin می باشد.
سپس بخش تنظیمات مودم به شما نمایش داده میشود در قسمت Advanced setup وارد بخش NAT شوید.
در پنجره باز شده در قسمت Virtual circuit بین گزینه های PVC0 تا PVC7 حق انتخاب دارید.این گزینه را باید با توجه به سرویس دهنده اینترنت خود انتخاب کنید از بین PVC0 تا PVC7 گزینه انتخابی را تغییر دهید وقتی گزینه درست را انتخاب کنید موارد DMZ و Virtual server نمایش داده می شوند.بعد از کلیک روی NAT صفحه ای باز می شود که ممکن است فقط PVCx را نشان دهد شما باید PVC را انتخاب کنید که اینترنت شما روی آن کانفینگشده است با انتخاب PVC کانفینگ شده گزینه DMZ و VIRTUAL SERVER نمایش داده می شود.
روی گزینه VIRTUAL SERVER کلیک کنید تا تصویر زیر را ببینید.
مطابق تصویر بالا APPLICATION را روی Cuseeme گذاشته و پورت 80 را فوروارد کنید.
دقت کنید که در قسمت LOCAL IP ADDRESS شما باید IP DVR را که در قسمت اول یاد داشت کرده اید وارد کنید.
فوروارد کردن تمام پورت ها :
در این روش تمام پورت ها دستگاه DVR فوروارد می شوند. برای فوروارد کردن پورت ها به روش DMZ تنها کافیست آدرس IP دستگاه را وارد کرده و گزینه Enabled را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده در قسمت Virtual circuit بین گزینه های PVC0 تا PVC7 حق انتخاب دارید.این گزینه را باید با توجه به سرویس دهنده اینترنت خود انتخاب کنید از بین PVC0 تا PVC7 گزینه انتخابی را تغییر دهید وقتی گزینه درست را انتخاب کنید موارد DMZ و Virtual server نمایش داده می شوند.بعد از کلیک روی NAT صفحه ای باز می شود که ممکن است فقط PVCx را نشان دهد شما باید PVC را انتخاب کنید که اینترنت شما روی آن کانفینگشده است با انتخاب PVC کانفینگ شده گزینه DMZ و VIRTUAL SERVER نمایش داده می شود. روی گزینه VIRTUAL SERVER کلیک کنید تا تصویر زیر را ببینید.
مرحله سوم :
تنظیم اپلیکیشن موبایل یا بروزر:
برای مشاهده تصاویر دوربین های مداربسته روی گوشی موبایل و یا Browser کامپیوتر خود باید موارد زیر را در اختیار داشته باشیم:
آی پی ثابت
جهت نظارت از راه دور و خارج از شبکه
پورت
پورت موبایل برای نظارت با موبایل و پورت وب برای مرورگر کامپیوتر
Username دستگاه
Password دستگاه
روش اول :
تنظیم اپلیکیشن موبایل:
برای مشاهده تصویر های دوربین مداربسته از راه دور توسط گوشی موبایل نرم افزار های متنوعی وجود دارد.
•اپلیکیشن Gdmss برایسیستمعامل اندروید و idmss برای ios ارائه شده توسط شرکت دهوا
•اپلیکیشن 2500 Viewnet مخصوص دوربین های مداربسته ورتینا و دیگر اپلیکیشن های محبوب دیگر…
ابتدا لازم است نرم افزار مورد نظر خود را روی گوشی موبایل خود نصب کرده و پس از انجام تنظیمات لازم به مشاهده تصاویر ضبط شده و زنده بپردازید.
اپلیکیشن های موبایل از طریق پورت موبایل با دستگاه NVR یا DVR ارتباط برقرار میکنند.
خرید انواع دوربین مداربسته در شیراز
- drakservice
- 2020-04-11
- 765 بازدید